KÖZUTAS MINDENNAPOK


KÖZUTAS MINDENNAPOK


KÖZUTAS MINDENNAPOK

RÉSZVÉTEL HAZAI ÉS NEMZETKÖZI EGYÜTTMŰKÖDÉSI PROJEKTEKBEN, SZAKKIÁLLÍTÁSOKON, KONFERENCIÁKON, ÁLLÁSBÖRZÉKEN

Tudj meg többet a képekre kattintva!

Lehetőséget biztosítunk szakdolgozat és diplomamunka készítésére, üzem-, illetve telephely látogatásokra, nyári (kötelező) szakmai gyakorlat eltöltésére, valamint ösztöndíj-programban történő részvételre.

CÉGES RENDEZVÉNYEK, ORSZÁGOS KÖZUTAS VERSENYEK

Tudj meg többet a képekre kattintva!

FELELŐS FOGLALKOZTATÓ – MERT BIZTONSÁGUNK EGYMÁS KEZÉBEN VAN

Társaságunkat közutas családnak is hívjuk. Számunkra fontos, hogy ne csak munkahelyet biztosítunk, hanem számtalan juttatással, segítséggel családias, baráti, otthonos érzést nyújtsunk a kollégáknak, olyan helyet, ahová a munkatársak „hazajárnak”, biztonságban, jó körülmények között dolgozhatnak.

Tudj meg többet a képekre kattintva!

A pályázat benyújtásakor a pályázó megadja a számára preferált leendő munkavégzési helyét, melyhez a 94 mérnökség, 19 megyei igazgatóság, és a Társaság budapesti központja széles választási lehetőséget nyújt. Az ösztöndíj összegének leendő munkavégzési hely szerint differenciálása előnybe helyezi a vidéki munkahelyet választó hallgatókat. A rotációs rendszernek köszönhetően az ösztöndíjasok, mérnök-gyakornokok megismerhetik egy nagyvállalat belső működését, kipróbálhatják magukat több szakterületen is.

Érdekelnek az állásajánlataink?

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülj róluk!