HALLGATÓKAT KERESÜNK


HALLGATÓKAT KERESÜNK


HALLGATÓKAT KERESÜNK

SZAKMAI GYAKORLAT

Társaságunk a partneregyetemekkel kötött megállapodásainak célja, hogy az elméleti tudás megszerzése mellett gyakorlatban szerzett tapasztalat által sokrétűbb és mélyebb ismereteket szerezzenek a Magyar Közút tevékenységéről.

Lehetőséget biztosítunk szakdolgozat és diplomamunka készítésére, üzem-, illetve telephely látogatásokra, nyári (kötelező) szakmai gyakorlat eltöltésére, valamint ösztöndíj-programban történő részvételre.

DUÁLIS KÉPZÉS

A duális képzés egyedi lehetőség, folyamatos szakmai tapasztalat, teljes körű gyakorlati ismeretek megszerzésére. Arra törekszünk, hogy megalapozott szakmai karrierutat biztosítsunk. Önálló, megfelelő elméleti és gyakorlati szaktudással rendelkező munkatárssá válhatsz már egyetemi tanulmányaid alatt!

ÖSZTÖNDÍJPÁLYÁZAT

A pályázat célja a Magyar Közút Nonprofit Zrt. mérnök utánpótlásának biztosítása. A Társaság a műszaki területen tanuló aktív, motivált hallgatókat tanulmányai eredményük alapján ösztöndíj formájában támogatja, illetve a tanulmányok befejeztével a Társasághoz való belépést mérnök munkakörben biztosítja. Az ösztöndíjprogram során a résztvevők Magyar Közút vérkeringésében aktívan részt vehetnek, megismerhetik egy nagyvállalat működését, kipróbálhatják magukat több szakterületen is. Továbbá tanulmányi kirándulásokon vehetnek részt: például mérnökségeket látogathatnak, autópályákat, kerékpárutakat járhatnak be. Az ösztöndíj összegének leendő munkavégzési hely szerint differenciálása előnybe helyezi a vidéki munkahelyet választó hallgatókat.

 • “A Közút támogatja a továbbtanulást, mellyel még magasabb szintre juthatok el a szakmámban. Az ösztöndíjprogram kiváló lehetőség volt arra, hogy mérnökként diploma után biztos állásom legyen, így nyugodtan tudtam az államvizsgámra készülni. Olyan diákoknak ajánlom, akik a diploma megszerzése után szeretnének egy olyan állami cégnél dolgozni, ahol az egyetem alatt megszerzett tudást hasznosítani tudják, szakmailag fejlődni akarnak, továbbá kedves és segítőkész munkatársakkal szeretnék eltölteni a mindennapjaikat.„

  Csordás Krisztina
  forgalomtechnikai mérnök gyakornok

 • “Az alapképzés alatt jelentkeztem szakmai gyakorlatra a Magyar Közút budapesti központjába. Az itt eltöltött néhány hét alatt olyan tapasztalatokat és ismereteket szereztem, melynek hatására nem volt kérdés – én is a Közutas család tagja szeretnék lenni. Ösztöndíjasként az Intelligens Közlekedési Rendszerek Osztályán lehetőségem nyílik olyan dolgokkal foglalkozni, melyek az érdeklő-dési körömhöz tartoznak és úgy érzem, hogy szakmailag is tudok fejlődni. Ha szeretnél egy innovatív csapat tagja lenni, ne gondolkozz tovább – Legyél Te is Közutas!„

  Gál Linda
  forgalomtechnikai mérnök gyakornok

SZAKDOLGOZATÍRÁS

Büszkék vagyunk arra, hogy sokéves tapasztalattal rendelkező, szakterületükön kimagaslóan teljesítő, tehetséges, magasan képzett, elkötelezett munkatársaink közreműködésével számos értékes diplomamunka készült már az elmúlt években a Magyar Közútnál. Nálunk a legkiválóbb szakemberektől tanulhatod meg a szakma fortélyait, bepillantást nyerhetsz speciális egyedi megoldásokba, a szakmai rejtelmekbe. Tanulmányaid befejezésekor pedig már olyan szakmai gyakorlattal rendelkezel, ami hatalmas előnyhöz juttat karriered elindításában. 

Mi vár Rád, ha minket választasz? 

 • Vidám csapat
 • Kihívás
 • Fejlődés
 • Támogatás
 • Szakmai tapasztalat

Miért érdemes nálunk szakdolgozatot írni?

 • kiváló szaktudással rendelkező szakértő és vezető munkatársak segítik a munkádat
 • megismerkedhetsz egy országos nagyvállalat működésével
 • bepillantást nyersz a Magyar Közút működésébe, megismered a vállalati kultúrát
 • sokféle területen kínálunk témát 
   

Téged is várunk, ha:

 • az elméleti tudás mellett a gyakorlati tudást is szereznél
 • az iskola mellett már ismerkednél a munka világával
 • elfogadod szakértő munkatársaink segítségét a személyes fejlődésedben
 • hosszú távú terveid vannak

Itt találod az általunk összegyűjtött lehetséges szakdolgozati témákat, de várjuk saját ötleteidet is. Ha felkeltettük érdeklődésed, várjuk jelentkezésed a szakdolgozat@kozut.hu email címen.

Együttműködő partnereink:

Érdekelnek az állásajámlataink?

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülj róluk!