KIVÁLASZTÁSI FOLYAMAT

Jelentkezés

A jelentkező a frissen feltöltött vagy már az adatbázisban lévő adataival jelentkezik egy konkrét álláshirdetésre.

Előszűrés

A toborzó munkatárs a hirdetésben szereplő, alapvető kritériumok alapján előszűrést végez (elsősorban szükséges végzettség és szakmai tapasztalat alapján). Egyes munkaköröknél szükség lehet készségeket, képességet vizsgáló tesztek kitöltésére, mely a teszt jellegétől függően történhet személyesen vagy online.

Telefonos interjú

10-15 perces telefonbeszélgetés a toborzó munkatárssal, mely során a munkavégzéshez feltétlenül szükséges, de a jelentkezésből nem egyértelműen kideríthető paraméterek vizsgálata zajlik (pl. munkaidő-beosztás, utazási rugalmasság, munkavégzési körülmények).

Interjú

Preferáltan személyes – szükség esetén online – interjú, ahol a jelentkezőn kívül a toborzó munkatárs és a leendő közvetlen vezető vesz részt. Ennek célja – a szakmai tudás felmérésén túl - a jelentkező személyének, attitűdjének, csapatba történő beilleszthetőségének vizsgálata. A meghallgatott jelöltek közül azt az 1-2 főt, akik az első interjú részvevői szerint alkalmasak lehetnek a munkakör betöltésére, bemutatják a terület (igazgatóság) vezetőjének.

Értesítés

Az utolsó interjú után a Magyar Közút munkatársai jegyzeteket készítenek minden meghallgatott jelöltről, mely a többi interjúzó számára is publikus; ezek alapján kialakul egy sorrend a jelöltek között.
A kiválasztott jelöltet írásbeli (online) vagy szóbeli ajánlatot kap, mely tartalmazza a munkavégzéshez szükséges főbb paramétereket és tudnivalókat. 
Az ajánlat elfogadását követően megkezdődik a felvételi folyamat.

Érdekelnek az állásajánlataink?

Iratkozz fel, hogy elsőként értesülj róluk!